Thursday, 14 Safar 1440

Expected Total: RM 6, 000, 000. 00

Previous Accumulated Total: RM 150,183.40

Current Accumulated Total: RM 151,013.40

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera,

Akademi Pengajian Bahasa akan menganjurkan Kelas Bahasa Mandarin untuk staf sepanjang bulan Jun dan Julai ini.

Semua staf dijemput hadir dan jam latihan akan diberikan. Pendaftaran akan dibuat di Dewan Jasmin .

Hari:  Setiap ISNIN dan RABU (mulai 5 Jun)

Jam :  9 - 10 pagi

Tempat : Dewan Jasmin

Pensyarah :  Miss Yan

**  Kelas hari Rabu akan (7 Jun) diadakan di Bilik Mawar
kerana ada program di Dewan Jasmin

Sekian. Terima kasih.

Notice Board

Untuk makluman dan tindakan, bagi penggunaan lagu rasmi UiTM yang terkini bagi program yang dijalankan, lagu-lagu tersebut perlu di muat naik di pautan berikut:

atau dapatkan daripada pejabat Unit Komunikasi Korporat Cawangan Terengganu.

Untuk makluman, lagu tersebut telah dikemaskini dengan video terkini Yang di-Pertuan Agong, Video yang lama tidak boleh digunapakai lagi.

Sekian, terima kasih.

UNIT KOMUNIKASI KORPORAT UiTM CAWANGAN TERENGGANU

Pejabat Bahagian Teknologi Maklumat (Infotech) telah berpindah ke Bangunan Khazanah, Aras 1 bermula pada 28 November 2016. Sehubungan itu semua urusan berkaitan boleh dibuat di pejabat baru, atau hubungi Puan Hajah Aniza Binti Abdul Manan (Ketua Infotech) di talian 09-8335054 atau e-mel ke infobb@tganu.uitm.edu.my.

Students are encouraged to explore closed group of Facebook at "Community of UiTM Bukit Besi" for updated informations.

Smartcard Studio is only be opened on every Monday and Wednesday at 8.00 am until 4.30 pm.

Promotional Video: Ekspo Selangkah Ke UiTM 2017

Firdaus Imtiaz 2050