Lawatan Mesra oleh TNCA Universiti Teknikal Malaysia Melaka  (UTeM) ke Fakulti Kejuruteraan Mekanikal UiTMCT Kampus Bukit Besi

Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa) dari Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) iaitu YBhg. Prof. Datuk Dr. Mohd Razali Muhamad telah mengunjungi UiTMCT Kampus Bukit Besi pada 9.15 pagi tadi sebagai satu lawatan mesra. YBhg. TNCA telah disambut oleh Penolong Rektor dan Koordinator Program Kejuruteraan Mekanikal dan telah dibawa melawat Bengkel Hidromekanik, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal UiTMCT Kampus Bukit Besi sebagai salah satu aturcara pada pagi itu.

Lawatan Mesra oleh TNCA Universiti Teknikal Malaysia Melaka
(UTeM) ke Fakulti Kejuruteraan Mekanikal UiTMCT Kampus Bukit Besi

Tarikh : 08/10/2017 (Ahad)
Masa : 9.30 pagi